Siirry sisältöön
+358 40 5113784 verholine@verholine.fi
Puurtajantie 15 H 8, 60000 SEINÄJOKI

Tarasola

TARASOLA Pergolat valmistetaan keskellä Eurooppaa vuosikymmenten kokemuksella.

Euroopassa avattava pergola on yleisempi kuin lasiterassi, toisin kuin meillä. Osittain siitä syystä, että tiheämpään rakennetussa Keski-Euroopassa, rakennusoikeus sekä verotus suosivat nimenomaan avattavia kateratkaisuja. Kiinteä lasilla katettu terassi lasketaan monissa Euroopan maissa kiinteistöveroa kasvattavaksi lisärakennukseksi. Meillä Suomessakin lasitetulla terassilla on tiukemmat rakennuslupa vaatimukset kuin avttavalla pergola katoksella. Koska pergolan katto on avttava, se ei kasvata kiinteistön rakennettua pinta-alaa, eikä se vaadi toimenpidelupaa.

 

TARASOLA on merkki laadusta ja tyylikkäästä muotoilusta. Laadun takeena ovat korkealaatuiset materiaalit, kuten polttomaalattu alumiinirunko ja kaiken kestävä erikoiskangas. Moottori ja avausmekanismit ovat koteloituina rakenteiden sisään ja näin ollen suojassa sään aiheuttamilta vaikutuksilta.

TARASOLAN monet mallit sopivat meidän pohjoismaiseen maisemaan sekä rakennuskulttuuriin.

Kuvittele suojainen tila keskellä kaunista puutarhaa, Juhlat ystävien seurassa, ulkona kesäinen sade ja myrsky! Ja kuten usein kesällä, myrsky vaihtuu kauniiseen auringon paisteeseen. Nappia painamalla olette kaikki keskellä luontoa ja lämmittävän auringon alla!

TARASOLA on luxusta terassille ja patiolle.

Cubic

Cubic on arkkitehtuurisesti voimakkaan kulmikas, selkeine linjoineen. Cubic Pergolakatos on niille jotka arvostavat erityisyyttä ja toimivuutta samassa paketissa.

Lue lisää

Flat

Flat on suoralla kattorakenteella oleva Pergolakatos, jossa vesi johdetaan joko poimutetulla kankaalla haluttuun suuntaan. Mallina Flat sopii kauniisti kivitalon kylkeen jossa on modernit suorat linjat.

Lue lisää

Light

Light on moderni tuote, kehitetty erityisesti pienille ja keskisuurille terasseille.

Lue lisää

Elegancy

Elegantti avattava katos, on suositun malli kaikista katoksista. Elegancyn muotokieli sopii mainiosti monen tyyppisille seinärakenteille.

Lue lisää

Technic

Jykevän rakenteensa vuoksi luottamusta herättävä katosratkaisu, jossa yhdistyvät tekniikka ja desing. Technic poikkeaa muista Pergolakatoksista siten, että kattona toimii alumiinisäleet jotka kääntyvät 135 astetta ja voidaan siten suunnata aurinkoon tai varjostaa halutulla tavalla.

Lue lisää

Rakenteet ja kankaat

Pergolakatoksissa käytetään polttomaalattua alumiiniprofiilia joka on huoltovapaa ja kestävä.

Lue lisää