Siirry sisältöön
+358 40 5113784 verholine@verholine.fi
Puurtajantie 15 H 8, 60000 SEINÄJOKI

Corradi – outdoor living space

Corradi on yksi meidän yhteistyökumppaneistamme. Italialainen ja Euroopan johtava, avattavien Pergoloiden valmistaja.

Corradi Pergolissa korostuu Italialainen desing sekä tekninen toimivuus. Italialainen suunnittelu lähtee aina siitä, että oli sitten kysymys autosta tai Pergolasta, niin yhtä tärkeää toimivuuden kanssa on se miltä valmis tuote näyttää. Käytännön tasolla rakenteiden mitoitukset vastaavat aina sitä tarkoitusta johon ne on suunniteltu.

Tällä filosofialla rakennetaan kevyen tuntuisia ja ilmavia kokonaisuuksia, kuitenkin kestäviä ja toimvia. Kuten Corradin, on myös meidän tavoitteemme luoda teille tiloja joissa ihmisen on hyvä olla, sääolosuhteista huolimatta. Kesähäiden ei tarvitse mennä pieleen vain siksi, että kello kaksitoista sataa! Pergolan katon saa suljettua ja seinät suljettua. Kaksitoista kolmekymmentä kun sade on loppunut ja aurinko paistaa, napin painallus ja ollaan sinisen taivaan alla! Emme saa pilviä väistymään, mutta saamme luotua teille parhaat mahdolliset olosuhteet, sää oloista huolimatta.

Corradi Pergolat valmistetaan aina mittatilauksena, jolloin ne myös istuvat siihen tilaan johon ne on suunniteltukin. Suomenkin pitkät kesät ja viikkojen hellekaudet, ovat tuoneet meitä lähemmäksi Keski-Euroopan ilmastoa. Me emme välttämättä kaipaa lasitettua tilaa kuumana kesäpäivänä, vaan toisenlaista suojaa, jolla pystymme hallitsemaan valoa ja lämpöä.

Maestro

MAESTRO Corradin lippulaiva

Pergolakatos joka on samalla moderni ja tyylikäs, oikea tuote heille jotka haluavat jotain ainutalaatuista ulkotilansa kruunuksi.

Lue lisää

Flux

FLUX Puhtaasti muoto edellä

Flux on uusia innovaatioita Corradi valikoimaan. Kauniisti kaartuva kattoprofiili yhdistettynä Canvas-kankaiseen katteeseen.

Lue lisää